Історія Наталії Безелєвої – виконавчої директорки Клуб “Світанок”

26.03.2021
2425 Переглядів

За кожною людиною нашої команди стоїть своя історія. Ця «Історія успіху» не про кар’єру чи гроші, це розповідь про пошук себе і свого шляху. Про прийняття і прощення для себе самого.

Наталія Безєлєва, виконавча директорка благодійної організації “БФ “Клуб “Світанок” – молода та успішна жінка, завжди усміхнена, лише мудрі очі видають, що на долю Наталі випало не одне випробування.

Почалася ця історія багато років тому, тоді молода дівчина була у відчаї, багаторічне вживання наркотиків привело її до краю: вона залишилася без роботи і житла, її стосунки з батьками були зіпсовані, діти не могли з нею спілкуватися, а друзі, які теж вживали були хворі на СНІД та помирали від наркотиків та хвороб. Ситуація здавалася безвихідною, надії майже не залишилося.

Все змінилося в той день, коли Наталя вперше потрапила до групи підтримки, тоді ще зовсім нової соціальної організації. Дівчина зрозуміла, що єдиний шанс залишатися живою – це залишатися тверезою, тож воля до життя дала їй сили боротися і йти вірним шляхом. Величезну роль зіграло оточення Наталі, адже її нові друзі не засуджували її, навпаки підтримували та мотивували.

Почавши свою кар’єру з прибиральниці, вона захотіла йти далі, тому кожного дня навчалася, бралася за складні проекти, відвідувала лекції та семінари, проходила лікування та реабілітацію.

Зараз, Наталя вже більше 10 років займає посаду виконавчого директора. Цей шлях був не простий, проте допомога, підтримка та дружня рука близьких допомогла його подолати. Тепер організація для неї не просто робота – це друга родина, з якою можна подолати будь які труднощі.

«Найважче було – пробачити собі, – говорить Наталя, – проте саме з пробачення та прийняття починається шлях до себе, до тої людини, ким ти мрієш стати», Наталя

Пишаємось нашою директоркою та впевнені, що її історія надихне та дасть надію тим, хто втратив віру в себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *